Monday 7 September 2009

Üle mitme õhtu

ja ega eile (laupäeval siis) midagi kaunist kirjutada polnukski. Käisin Tom'i sünnipäeval ja sõin aga näkse. Täiesti arvestataval hulgal džinnikoksi luutsutasin ka ära. Jummala õnn, et Kats oli toonud puuviljakorvi (omad õunad-pirnid-ploomid setu sektorist), ragistasin sealt paar suurt õuna, et need volüümi annaksid maos ja et niipalju pähkleid sinna ei mahuks juustuga pooleks. Nii et need laupäevad kipuvad mul järjepannu lappama minema, hakka või kartma neid niimoodi.
Aga ... tsiteeride Kersnat võiks öelda: "Poisid ja tüdrukud - täna õhtul 109!" Arvestades kõike eelnenut ... hmm ... isegi üle ootuste hea.
Mis aga kõige olulisem - olen selle nädala sees 4 (neli!) korda jooksmas käinud! Kolmapäeval Stamina jooks Sütiste metsas (3,7-3,8), neljapäeval modifitseeritud "koduring" (ca 2,6), reedel "koduring" (1,9) ja pühapäeva õhtul "koduring"+"väike majaring" (ca 2,3). Summaarne distants pole küll midagi uskumatut (kümme-pool versta), kuid kordade arv see-eest küll. Enesetunne on joostes olnud nii uskumatult hea, et ise ka imestan.

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated