Tuesday 17 April 2012

Forestaalia-kulinaaria

Võeh, milline atleet!


Aga ei midagi - tükkideks ja tripperi-lilla vee sisse. Homme teeme aga marinaadi, mul veel mulluseid Saaremaa kadakamarju peotäis järel ja muud värki ka. Väike aniis, uskumatul hulgal küüslauku, sidrunit ja paari krabinat veel. Soolad-piprad niikuinii.

Paraku pole linnamehel nii suurt ahju, kuhu see õrjetu mölakas kõik sisse mahuks. Eelmine seda teed läinud elajas oli justkui poole pisem, sihuke kutsikaohtu, aga see on ikka suurem kui Isamaasõda. Rümp kaalus, ma arvan, rohkem kui mu väiksem plika kõige täiega.

Lihunikutööd tegin ka. Paljalt neid tatiseid kelmeid ja rümpajäänud verd lõikusin välja nii priske vuti jagu, a'nagu see härg tollest piskust vähemaks oleks jäänud! :)

2 comments:

  1. Kõlab kangesti nagu Sisaski/Volkonski laulu pealkiri ;)

    Vastus on tegelikult paar postitust ülevalpool, näritud kujul - kober :)

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated