Sunday 23 May 2010

Trahvirood

Kuidas seda nüüd öeldagi... et tegin nädalavahetus otsa "moonikat"? Noh, et muudkui mõtlesin õigetest asjadest , aga tegin ainult valesid :/ (mul olid meretagustel maadel isegi jooksmiseks vajalikud nartsud ja sussid kaasas!) Muudkui sõin ja sõin ja sõin. Katkestasin söömise ainutl selleks, et ... juua! Olen oma kaalumädaga tagasi eelmises aastas pmst, aga ... küll oli hea!!! Uskumatu kogus grill-liha, muiduliha, rabarberikooki, kringlit ja mida kõike veel. Märkimata ei saa jätta ka pardi-confit' ja neid teisi hõrgutisi, mida Arensburgi resto pakkuda võttis.
Nii oligi, et kodu poole sõites mõtlesin täna täitsa tõsiselt, et eesseisva nädala jooksul ei söö ma mitte midagi. No et kohe MITTE MIDAGI. Aga et uus nädal veel natuke liiga kaugel oli, läksin jooksma. Olgu pääle, et vihma sadas, aga ikka jooksma. Proua jooksis suurema osa teest kaasa ja naabrimees päris lõpuni välja. 7,62 km 46.42ga (mis iseenesest on päris ontlik aeg, aga jalg oli päris pehme lõpuks all ka).

Sauna ka natuke ja siis uus katse kaaluga. Esimene lõppest meelemärkuse kaotusega. Napilt jäi puudu, et 100 täis oleks tulnud. Napilt :/

87,4 kg

2 comments:

  1. Kaaluabi.ee avitab

    ReplyDelete
  2. Anonüümsele
    et mis seal kaaluabi lehel nii geniaalset nüüd olla saaks, mida ma juba väga hästi ei tea? Kui seal müüdaks jäika, kasutusvalmis selgroogu tükikaupa või vankumatut meelekindlust, siis küll, aga seni pole säherduste kaupade-teenuste müügiletulekust kuulnud veel.

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated