Saturday 30 October 2010

Mats käis linnas

jooksmas täna. Tähetorni uulitsalt Harku ringi alguses oleval väikesel rõngal. Lisaks naabrimehele oli seal veel mõni pöörane, kes rahvasporti harrastas laupäeva ennelõunal ja siis järsku viskas teise ringi ajal päris võistluse selga! Miski täitsa ametlik jooks oli kohe, numbrid rinnas ja puha, tulid sealt Vana-Mustamäe spordikeskuse poolt ja kuhugi kadusid. Parasjagu siis, kui me oma selle korra otsad kokku tõmbasime.

Pärastlõunat ostis lahke proua mulle sekkarist "uued" jooksurõivad. Kärtspunased. Nüüd jooksen nagu kiirabivelsker või pritsumeeste maskott :) Püksid näevad sellised välja, et peavad vähemat vettgi, pluus tuult rohkem, vett ilmselt mitte niiväga. Senised klubi soojendusdressid olengi täiesti pasaks ja pilbasteks jooksnud, vanad püksid läksid uute hilpude koju jõudes joonelt prükki.

PS. püksid tulid naisteriiete stange pealt, mida võtan kui poolkomplimenti oma perse väheldaste gabariitide suunas ;)

Edit: naabrimees, ringi pikkuseks sain 3,1 versta, seega parasjagu sama ports, mis siin kodust asfalti tampides kombeks on saanud!

5 comments:

  1. Nõmme-Harku metsajooks oli, 15 km. Mu poiss käis kah seda maha lidumas, ütleb, et polnud häda kedagist :P

    ReplyDelete
  2. Pirita metsas oli õhtul 7-8 ajal jooksjaid murdu. Sõitsin ise rattaga ja imestasin, et on vast popp jooksurada..

    Aga vettpidavad püksid, milleks? Jooksuriietus peab olema hingav ja õhuke, veekindlus küll kuidagi kasuks ei tule. Et siis miks?

    ReplyDelete
  3. Höhhööö, Kaur, kui sa vaid teaks, missuguste kaatsade ja nartsudega ma siiamaani jooksin/jooksen! Eks keegi peab ju skaala "kaltsukubud" -> "middle-aged men in lycra" esimeses otsas ka olema :D
    Pealegi, ega need püksid nüüd NII vakstust ka ei ole:) No ikka selgelt rohkem spordi- kui diskoriie.

    Sõnaga, tänan muretsemast. Pigem peaksin jooksma pehmemal (97% jooksudest asfaldil) ja parema jalanõuga. Sest ega's ma miski sportlane ole, isegi selle sügisesest maratonipsühoosist ei tundnud end puudutatuna. Setud meelitasid mind Tartu rattasõidule, aga no ei erutanud see ka.

    ReplyDelete
  4. Nõmme -Harku ring on minu lemmik.Kui palju ei viitsi sõita ,siis täpselt paras.Eks ma siis jälgin jooksjaid.Kui järgmine kord punastes pükstes jooksjat näen ,siis annan oma punase ratta kella tervituseks.

    ReplyDelete
  5. Spordiriietuse ostmine on hea ja mul pole punase vastu midagi. Lihtsalt see veekindlus, et milleks.

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated