Monday 9 August 2010

Ahoi, ristirahvas!

plaanisin juba ammu sellise blasfeemilise pealkirjaga postitust, aga kõik see aeg tuli miskit tähtsamat või "tähtsamat" vahele.

Käidud on nüüd igal pool. Mitu korda välismaal (Itaaliamaal ja Saaremaal). Lühidalt, märksõnadega:

7 päeva Roomas (kõik varemed nägin ära, igasuguseid murisid ja kodutuid hektarite viisi, aga see-eest sain süüa ka normaalsetes osteriates ja juua liitrite viisi 5-eurost majaveini jne). Kõige suurem elamus oli raudteejaama juures asuv turg - kuivained, liha, kala, pagar (tervitusi sinna prouadele!), toores kraam...
Kuna jalgsi ringitallamist oli iga jumala päev ikka väga palju, siis päris käest asi ei läinud kaaluga. Neljapäeva õhtuks oli kaal normi piires (programm sisaldas ka neljapäevaõhtust jooksu 8 km) - 84,3 kg.
Nädalavahetus Saaremaal, päris vana inimese juubel koos paratamatult kaasneva toidu- ning joogiga liialdamisega. Küll oli aga meelekindlust hommikuti jooksmas käia enne söömist. Vähe, aga siiski nii lau- kui pühapäeval. Pühapäeva õhtul käisin ka, pärast äikesevihma oli kena värske joosta (no kas pole taas blasfeemiline öelda "kena" tormi kohta, mis V-Maarjas kirikult tornikiivri viis?). Nii oligi pühaba õhtul kaal jälle normi lähistel liikumas, 84,8 kg.

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated