Wednesday 18 August 2010

Joosta ikka ei viitsi...

'a mis sa suure hädaga teed. Kolmapäev ikkagi ja see va' Stamina jooks jälle. Rattaga Roccasse vabaõhumuuseumi taha ja pärast jooksu tagasi. Ei viitsi mõõta, aga miski 7-8 km on see rattaots ja jooksu oli ehk nõks alla 4 kilomeetri.

84,9 kg



PS: Kas olete tähele pannud, et postitusi tuleb ainult siis, kui ma olen kuidagi läbi ussi....i suutnud end jooksma ajada ja kaal pole väga hull?

5 comments:

  1. Ma arvan, et proovi ikka söögiga ka. Ma olen sind juba pikka aega lugenud, kus kõlgud ikka 84 ümber. Kui alustasin su blogi lugemist, olin 86, praegu juba 80 ja kõik ainult söögiga.
    N

    ReplyDelete
  2. uijah... eks seda tarkust on mul omalgi nii, et ajab üle ääre. Tänitan teiste omasuguste paksude blogides samamoodi, et "tee seda ja ära söö seda!" Aga näe, sellest kõige tähtsamast - tahtejõust - tuleb endal juba puudu. Ja ega seda enne vist ei lisandu ka, kui KÕIK tuttavad on praeguste gabariitidega ära harjunud ja isegi FBs ei kosta enam karjatusi a'la "sa oled nii kõhnaks jäänud!"

    ReplyDelete
  3. No sa ei ole paks ju. Mida sa vingud. 80, 84, poteito-potaato. Sööma peab krt ikka seda, mis meeldib. (Aga mitte nii palju, kui tahaks) :p

    ReplyDelete
  4. Kui sa FB uued pildid letti laod küllap siis hakkab karjatusi ka kostma :D

    ReplyDelete
  5. minge aga eff-beesse, provva! Seal ain't kisa kostabki.

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated