Sunday 5 September 2010

Koledaid käsipallilugusid

Nii, nüüd alustame lugudesarja, kuhu hooajapikku mitmeid täiendusi kardetavasti tuleb. Moodne oleks vist postitus lihtsalt ära täägida, aga ma viitsi. Olen hoopis nagu kaasaegne Juhan Jaik, hakkan teile rääkima sihukesi tondijutte, et hoia aga müts peas kinni!

1. Normaalne käsipalliturniir hakkab pihta ikka nii, et sa pead pühapäeval juba enne kella kaheksat ärkama ja läbi teeremontide ("läbi tormi-tuiskude, jõudis järve äärde, kus terve meeskond uiskudel...") sõitma kuskile perifeeriasse.

2. Soojenduse ajal saad palliga vastu näppe, kolme sõrme kahed liigesed otsustavad liikuvuse osas moratooriumi välja kuulutada, sa teibid neid.

3. Kiirrünnaku (no kas see ise juba ei ole uskumatu? "kiir...-misiganes minu puhul:) ) ajal tõmbab mägede poeg sulle koos kätesse raiumisega ühtlasi ka piki koonu. Peab seda normaalseks. Tema kooli direktor peab seda ka normaalseks. Koon ei pea ja on hiljem nagu Tõpratohtri kassil.

4. Mingi alaealine ja -kaaluline konn nimetab sind "affiks"*. Tema kooli direktor peab seda ka normaalseks. Eemaldab sind mängust. Aga sa ei muretse, sest eks ole see ju omamoodi tunnustus, kui amööb sind selgroogseks peab (teame ju küll - "pimedate riigis on ka ühesilmaline kuningaks")

* Alles hiljaaegu sain teada, et "aff" on nagu halvamaitseline, "manks" olnuks sõbralikum või nii.

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated