Thursday 2 September 2010

Sügishooaja algus

Igasugune rannas aelemine, grilli tossutamine, suveteater ja muu selline "suve"-värk on se'ks korraks taas seljataga. Üle pika aja surusin end jooksma. Jooksin 6,1 km ja selle aja jooksul oli mahti mõelda igas't veidrate asjade peale. Õhus oli mingi suure asja ootust, aga kas päris tormiks lähebki ... no pole kindel. Ei tea mida küll ütleb sihukese asja kohta see ennustaja-Endel, kes tagantjärgi kõiki asju ennustab?

Tuul on tõusmas ja kõikidest kanalitest tuleb aiva hädakisa, et varuge vett ja laadige akusid ja ärge välja minge ja mida kõike kuradit veel. Mis see kodus konutaminegi aitab, kui nt mingi mädan'd kirik võtab nõuks su majale pääle kukkuda vms? Räme paanikaõhutamine, millest ma mitte m...igi aru ei saa. Hullem kui seagripi puhul. Kusjuures siin jääb üdini mõistetamatuks, et kes sellest tormipaanika õhutamisest kasu peaks lõikama (vs ravimifirmad seagripipandeemia case'is)? Nigu sõda oleks koitmas, et varu aga tikke, soola ja petrooli. Kui päästeamet "hoiatab" inimesi, siis kas see annab mingi vabanduse riigi vähesele päästevõimekusele? Teeb kuidagi vabandatavamaks Põhi- ja Jaotusvõrgu ilmastikukindlusetuse? Imege muna, kurat võtaks!

Nägin eemalt ka päris mitut tublit pilooti, kes sellise puhangulise tuulega Lennart Merisse maha tulid. See võib olla tavapärasega võrreldes umbes sihuke tunne, nagu lahingusimulaatorist kuskile Helmandi tolmusele põllule sattuda habemike kalaššitule alla, RPG killud ümberringi laginal savisse täkkimas.

Terve mu jooksutrass on nüüd valgustatud ja suures osas kena kõnni- või kergliiklustee. Nii et vingu vähem, lammas!

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated