Saturday 29 January 2011

Toas 8

ja mõned pommiviibutused.

Olulisem (või vähemasti meeliköitvam) on aga järjekordne vaatlus kaastreenijate osas. Kui siiamani on põhjust olnud kirja panna igas't roppusi ja lorilaule, siis seekord tuleb ettekandele ülemlaul :D
Üks amatsoon paiskas treadmillil ümbritsevasse visuaalkeskkonda puhast seksi - top heavy, nagu ta issandast antuna (I quess?) on, proovis jooksulindil teha päris kiiret jooksu. Aga riides oli ta selle ülesande tarbeks pisut ... ee... düsfunktsionaalselt. Ilusti liibuv maikakene vääääga meeliülendava dekolteega ja ei olnud spordikopsar (ammugi mitte kõige jäigem) seal all, ei olnud... Uuuuiiii! Edasi parem ei räägigi ... hoppadi-hopp! Ju...jutt mutb täidsa katenliks ... ööö... ee.. mmm /neelatab/ äääh.
Eks tal vaesekesel oli endal ka ebamugav ja ta lõikas selle situatsiooni vererõhku ja -voolusuunda muutva olemuse ka ise popsust läbi (kuskil seal esimese või teise "hoppi" ajal :) ) ja püüdis küll kätega vaigistada seda vooglevat-tormlevat ilu, küll üritas miskit dressipluusi-jakikest sinna peale kokku siduda, aga ... ega inimene looduse kätetöö vastu saa! :)

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated