Tuesday 25 January 2011

Veidrike välimääraja vol 2

tundub, et väliskeskkond mõjutab mind sedavõrd, et endine, leebe kui Henri Laksi tuul, mina on kuhugi kadunud ja asemele astunud ei-tea-kust ilge tigedik ja misantroop. See viimane mässab nüüd siin siis mõnd aega.

Nagu pealkiri juba viitab, käisin täna jälle väljaspool enda poolt kontrollitavat keskkonda ja kohtusin erinevate inimestega. Algatuseks, kedagi veel välimäärajasse panemata, kohtasin klubis Gregor "Grigori" Arbetit ja ... Janar Taltsi (sic!). Ma väga loodan, et viimatimainitu oli saanud sealt inglitiibade-nimelisest kossusatsist lihtsalt korraks koju pruuti väisama või midagi, mitte et ta sealt pärast ilmetuid esitusi juba niisama kinga ei saanud. Mis see oli, mis nad seal saalis tegid, ma kommenteerida ei oska. Lobisesid veloergomeetril pensionäri kardio-tempos õõtsudes veerand tundi, siis kõndisid ühe kangi juurest teise juurde ja katsusid neist iga kolmandat korra ja jeehat! Kolmveerand tundi ehk kulus neil kogu selle idülli peale. Aga nüüd asja juurde! :)

Paljasjalgne Gen - üks varajasemas keskeas ärra, kes porutšik Rževski moodi mööda jõusaali oma pikkade võigaste varbaküünte krabinal ringi tuulab. Kohatud korduvalt. Välisjalanõud olid tal küll olemas, majast paljajalu EI väljunud. Oleku järgi omad tublid aastad ka ruudulise päikese maal veetnud, ilme kogu aeg selline tigeda peksasaanud peni oma. Lehmalõa gabariitides kuldkett diafragmani rippumas.

Miniatuurne heviheeros - no mille muuga seletada peaaegu rektumini ulatuvat hobusesaba, ehkki juuksepiir laubal on Olav Ehalaga suht-koht samas sektoris? Ja ta oli ikka tilluke küll, mõelda!, isegi minust lühem.

PS: vahtimise vahepeal tegin oma kohustuslikud 8 km ja pommitõsted ka ära.

2 comments:

  1. Taltsi osas on kõik tänini selgusetu. Ma olen närvis, kui ta võtab mult ära võimaluse korrutada sõnapaari "karsnõje krõõlja".

    ReplyDelete
  2. No mis toimub, keemik?! Sinu tavapärase informeerituse juures?
    ;)

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated