Saturday 24 October 2009

täiesti tavaline päev

Kena, et täna reedele omaselt joomaks ei pööranud ega muidu mingit söömaorgiat ei toimunud kuskil. Aga küllap homme see-eest on naabriplika sünnipäev :-/
Tavaline jooks.

100,4

Enesetunde järgi ootasin paremat tulemust. Ja siit järeldus, et enesetunnet pole neis asjus suurt mõtet usaldada.

5 comments:

  1. Väike soovitus saatusekaaslaselt - kas sa ei tahaks üle minna hommikusele kaalumisele? Õhtusel kaalumisel on juhusliku kõikumist rohkem, see demotiveerib.

    Aga muidu oled sa supertubli. Nii lühikese ajaga nii palju alla saanud. :)

    ReplyDelete
  2. Ooooojaaa, küll see hommikune kaalumine meeldiks mulle endalegi jupp maad rohkem, kui õhtune :-) Hommikuti nimelt on võimalus ennast lisaks öisele kalorikulule ka puhtmehhaanilisel teel kaalu jaoks "meeldivamaks" disainida (lastes ühiskanalisatsioonil oma tööd teha). Ja küllap ma ennast juba hommikutigi kaalun. Praktika näitab, et vahe õhtusega on miinus 200-1100 grammi (sõltub siis läbitud protseduuridereast).

    Ma kohe nimme kaalun end õhtuti, kas tead. Et siis on nagu "ausam" või nii. Endal ka rõõmsam ärgata, kui tead, et sa oled päris kindlasti kergem, kui viimase kaalumise ajal ;-)

    Aga muidu ... aitäh!

    ReplyDelete
  3. No minu meelest on hommikul täpsem. Aga tegelikult vahet ei ole. Pikema aja peale on kaalulangus näha nii hommikuse kui ka õhtuse kaalumisega. :)

    A. (hektel -5,6 kilo kergem kui kuus nädalat tagasi :P)

    ReplyDelete
  4. Tubli-tubli! Kuna eeldan, et oled naisterahvas (no aliase järgi tegin sellise keerulise deduktiivse järelduse :-), siis sinu 5,6 on protsentides (suhtarvuna) stardimassist ilmselt sama palju, või vähemasti mitte oluliselt vähem, kui minu 10,2 kuuendal nädalal.

    A' kudamoodi sa üldse sattusid siia blogisse, kulla sooja sõnaga lilleke?

    ReplyDelete
  5. Nasterahvas olen jah, ja sul on selle sooja sõnaga lillekesega ühiseid tuttavaid :)
    Vihjeks vaata, kes su blogi veel on kommenteerinud :)

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated