Friday 2 July 2010

Konditsioneeri-nohu

Kontorirottide ja keldrikakandite ja muidu kõhu-usside igasuvine "õnnistus" - konditsoneeri-nohu/köha (vali sobivam või hea õnne korral ka mõlemad) on kohal. Say hallelujah'! Kontoris pole konditsioneeri, aga see-eest autos jälle on ja sellest piisab täiesti. Hoiad küll massina 20 pügala peal, ei ürita meeleheitlikult 16 kraadi autosse sisse saada, aga ikka ta ju puhub päris vahva hooga algatuses, kui auto on paar tundi õues seisnud ja sisetemperatuur lähes 40 juures ning istmed perset kõrvetavad.
Ja organism on sellest jamast väheke nõrga. Ei jõua joosta. Eile (neljapäeval) 5,7 versta ja sedagi jalutamisega pikitult. Paar päeva jutti on nüüd jooksmas käidud, peaks vist korra pausi pidama. Senine praktika näitab, et pärast pause on tükk maad lustakam (superkompensatsioon, mai ääss!). Nädalavahetuse künnisel on aga pausist rääkimine puhas blasfeemia. Pattulangemine on neil päevil imelihtne... Lisaks kõigele tegin esmaspäeval joostes korra ettevaatamatu liigutusega tõukejala põlvele liiga ja nüüd ei anna see kurat järele. Eile ka veel oli täitsa tunda - otsest valu ei ole, aga seal foonil kogu aeg selline ebamugavustunne ja väike hirm. Hommikuti tundub törtsuke turses ka olevat ja trepist üles kontorisse ronides on selgelt tunda, kumbast põlvest jutt käib.
Kaalusin 85,3 kg

1 comment:

  1. Minu jaoks pole häda ei kontoritest ega autodest... aga Kaubahalli-Külmetus on küll reaalne oht! Ma viimasel ajal hoian juba kampsunit autos, et teaks toidupoodi minnes enne selga tõmmata ;)

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated