Thursday 8 July 2010

Ratta/jooksu kombo vol 2

Kolmapäev jällegist ja jooks "siinpool" kesklinna, mis tähendas rattaga kohelejõudmist, vahepealset jooksukest Tipi spordihoone taga männikus ja hilisemat kojuväntamist. Ratast oli ehk 9 km jagu otsa kohta ja jooksmist napp 3,5 (ehkki Stamina väidab kangekaelselt kõikide oma etappide kohta, et need 4 km pikkused on).
Paar päeva toiduga reguleerimist mõistlikus rütmis ja kaal jälle lähenemas normile, vaatamata vahepalsele lebotamisele ja jooksu vältimisele.
84,9 kg
Õlle koju ostmise vältimine (ja iseenesestmõistetavalt kogu selle kojutoodu nahkajoomine) muutub üha raskemaks. Eilne jalka oli nii faking igav, et oleks käepärast olnud, ma joonuks vist mingi 10-11 õlut raudselt ära. Esimesel poolajal juba. ETV kommentaatorite orgasmieelne oigamine "no küll on pingeline mäng, no küll on aga põnev ... aaaaaah!" ajas sita sihukese lahinaga keema, et ei kuulnud omi mõtteid ka enam. Kuskohas seal see põnevus oli, ma küsin, ah?! Teisel poolajal aitas YLE2. Siiamaani nean end, et varem selle peale ei tulnud.

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated