Sunday 27 February 2011

Aiva raskemaks läheb

8 jooksin ja biitseps-triitseps ka, aga pagana raske oli ennast sundida. Ema juubel oli kontides, ... et mitte öelda sooltes :P

Telekast vaatasin jooksmise ajal Kraamo ja Bocki BBLi mängu. Esimese jaoks elu ja surma küsimus selles sarjas, aga mängisid ikka nagu lödipüksid ja nisanäpud muiste. Valus oli vaadata, väga valus. Eks mul ju väike lootus oli, et nad kuidagimoodi suudavad ära vägistada, aga ei midagi. Low postis täiesti null, absoluutne null! Lauavõitluse kaotasid mingi 12 või 15 lauaga. Dorbek seisis vahepeal all oma 193 cm'ga (seegi koturnides mõõdetud) ja oli minu meelest Kalevi parim mees ka seal. Üldse ainuke, kes midagi üritas. Ja ta on veel see mees, kes mulle sellest kambast senimaani üldse kõige vähem meeldinud on. Mul tekkis täitsa küsimus, et kuidas Kuusma-Varrak-Müürsepp üldse palgapäeval Valdmaa käest raha saavad vastu võtta pärast seda (ja Lauvase) mängu? Nagu mismoodi, ah? Tahtejõuetuse triumf, kui siin filmiklassikuid parafraseerida.

Nii et leidsin täna spordisaalist midagi muud, mille kallal närda. Kõik need pekised persed ja diskotissid said seekord kriitikapuhkust.

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated