Monday 7 February 2011

Misantroobi karmavõla intressid

käisin maksmas neid täna. Ädalast tuli hädakõne ja võtsin aga oma valusa kurguga tütre kaasa sinna ooteruumi joonistama, kuniks trombotsüüte dreeniti. Laps sõi kreekereid, nagu tihane linnumajas - justnagu homset polekski tulemas :D Katsu nüüd veel talle miskit inimesetoitu sisse saada! Prouad tegid sellele "tihasele" kummikindast õhupalli ja värviliste kleepekatäppidega meisterdasid sinna peale näo ka veel, nii et linnukesel oli lusti laialt käes. Paar korda käis lamamistoolis veritsevat isa ka vaatamas, aga joonistada ja meisterdada oli huvitavam. Õnneks torusidmööda ringiliikuvat verd lapas ei karda ja mingit mõisapreili-tüüpi konformset minestamist ei mängi.

Rõhksidet pannes lausus õde oma klassikalise mantra: "Hoiate sidet 3-4 tundi, midagi rasket ei tõsta ja täna trenni ei tee!" Paar aastat tagasi oleks viimane kolmandik sellest ohutussõnumist ilmselgelt ära jäänud, sest kes see ikka oleks sihukest morska julgen'd trennitegemises kui sellises kahtlustada :D Sõnaga, mõtlesin omale ise komplimendi välja.

2 comments:

  1. Sobilik küsimus oleks, et mihuke grupp ja reesus on ä?

    ReplyDelete
  2. kas sul miski isiklik puutumus? Ei ole kosta olnud, et sul miski teraapia tagajärjel ilge trombotsüütide puudus käes oleks või midagi? :/

    Ega siin midagi salajast ole, labane 0 Rh POS.

    Süüfils seevastu jätkuvalt NEG :D

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated