Saturday 19 February 2011

Lugusid loomadest

ja ma ei ole Rihard Roht. Küll oleks täna ka tahtnud kirjutada, et "ühel ilusal päikselisel päeval läks suslik üle aasa ja ... ei kohanud miiiitte kedagi!" Aga ei! Ikka sattus susliku kõrval jooksma üks rõõmus taksikoer. Kõrvakesed tegid nii lustakalt jooksu taktis lippadi-läppadi, lippadi-läppadi...
Lisaks sellele, et sihuke asi on lihtsalt ebaviisakas, oli see ka kole. Ko-le! No mitte ei saa jätta meenutamata üht hiljutist hädaldamist rinnahoidja, kui sellise, kasulikkusest. Ja isegi kui ei ole kasvanud sulle mingeid märkimisväärseid rindu külge, siis ega kõiki sporte saa teha ila öösärgiga. Kabet mo' pärast küll, aga jooste ei maksa.
Siin kirjutab spordiklubi-opritšnik, tõstesaali-Torquemada, issanada vits.
Katsu siis veel joosta seal, kui suure vihaga on rõhk juba 200 peal. Läbi häda 7 komberdasin kuidagi.

2 comments:

  1. Tundub, et Sa ei tegele ikka südamest oma sportlikke harrastustega.Pühendumise asemel tegeled kõrvaliste asjadega. Nii ei ole kohe üldse ilus. Muide taksid on ka lihtsalt inimesed.

    ReplyDelete
  2. Sina, "neiud", vä? :P

    Kui aga vähem nalja visata, siis:
    Esteks - minu sport ongi seal kestmise peale, mitte 10 minutiga pildtuks punnitamine. Nõndamoodu jääb aega ringi passida. Suure igavusega lausa paratamatult jääb silma, mis ümberringi toimub. Ja see on päris üheselt avalik ruum, kus minu (ja paljude teistegi loomade) kehaväntsutamine toimub;
    tõiseks - minu näol ei ole tegemist MAMIL'iga, olen lausa üleriigilises pressis "kuulsaks" saanud oma spordirõiva sekundaarse päritoluga, AGA olen püüdnud hoida kehakatteid sellegi poolest FUNKTSIONAALSEINA. Ja kui need hakkavadki viledaks väsima või värvi kaotama, siis vähemasti ei tüki till püksist põllule mõne rebendi kaudu ega hüppa mu lihaseline (tõesti-tõesti!) tuhar kuskilt low-waist pornopüksist vuppadi-vuppadi prouade "rõõmuks" päevavalgele. Arigatos on lausa sisekorra eeskirjas expressis verbis üles tähendatud, et "saalis hoia ülakeha kaetud!". Peab siis neid positiivse (loe: kirjapandud) õigusena manifesteerunud kokkuleppeid-reegleid niimoodi katsetama? Meenutagem siinkohal sealtsamast Arigatost üht väga ilusa ihuga tüdrukut, kes oli oma "kaugtuled" väga kasinalt katnud või sedasama eilast taksi, kes oli arvanud mingist viledast trikotažtopikesest piisavat. Ma ei ole siin teinud, ega kavatse ka edaspidi teha ühtki märkust selle kohta, et kaastreenijate persed liiga suured, kõhulihased või vastupidavus olematud on, või et neil soki- ja lauvärv kuidagi kokku ei sobi. "Kole" polnud mitte see taksikõrv kui selline, vaid nende häbematu läperdamine seal avalikus ruumis.

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated