Tuesday 8 February 2011

Veidrike välimääraja vol 3

Mõistagi klubis. Ja ega's seal vahet ole, millises käia ... mida suurem seda suuremal hulgal nad seal ringi luusivad.

Tänane tähelepanek on keppjalg, kes põhimõtteliselt jaguneb kahte alamliiki:
issandast antud keppjalg - ongi üleüldiselt anorektilise või muidu luidra konstitutsiooniga, käib jooksulintide, sõudeergomeetrite ja masinate vahel vähekene kohmetu näoga ringi ning aeg-ajalt istub siin-seal;
aretatud keppjalg - on oma ülakeha arendamisega märkimisväärselt vaeva näinud (viimatimainitu on massiivses lihases ja/või väga reljeefne), KUID allpool vööliini ... uskumatu ikaldus.

Oli nii ühtesid kui teisi.

Ja siis üks neist "teistest" üllatas mind ikka päris meeleolukalt. Leiliruumis selgus, et härra oli korralikult raseeritud. Oh ei, mitte üksnes brazilian, vaid ikka rind, käsivarred , sääred jne. Selline ilus sile. No mul oli juba jõusaalis väheke nagu taustal midagi tuttavlikku kostma hakanud, miskit selle refrääni taolist, aga kui see kena-reljeefne-karvutu-libe-solaariumipruun lutsukala saunalaval ühel hetkel ilupaelaga palistatud linase labaku kätte tõmbas ja oma näonahka väikeste ringjate liigutustega koorima-masseerima hakkas ... , siis vasardas mul juba ikka täiega mõlemas meelekohas Abraham. Surusin selja tugevamini vastu seina. Ärra hõõrus end usinasti üle keha. Duši all hoidsin šampoonipudelit kohe kahe käega, et see raisk, jumala eest, peost ei lipsaks ja maha ei kukuks.

A'muidu ei mingit foobiat.

Kõige selle kõrval (õigemini eel) jooksin ka. 6,2 versta, et mitte end väga ära ajada homseks tähtsaks pihupallimänguks.

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated