Wednesday 2 March 2011

Jätku sitale enesetundele

sai ka täna, aga sitt enesetunne ongi ju selleks, et see unustusse joosta? Ehk et järelikult siis ikka nii sitt ei olnud :)

Jooksin 8, mis minusugusele klimbile on siin libeda peal ja teatava rajaprofiili juures on juba päris saavutus. Andku Allah ainult jätku!

Edit: vaatasin valimisdebatti riigi ringhäälingust. Viga! Feil! Juba jõudis korra isegi kahju hakata päeval antud häälest ... siis aga mõtlein korraks rahulikumalt ja jõudsin äratundmisele, et ühe partei kandidaat pole ju süüdi selles, et teise partei oma amööb on. Hingasin nõks rahulikumalt ja sõin peotäie omaidandatud mungube :)
Kangesti oleks tahtnud parafraseerida Abrahami (Õunapuu ... lilla! Treial ... lilla! Kristlased ...lillad! Maspanov ... lilla!). Päris saate alguses vaatasin õudusega, et sotsiaalteemadel toimuva debati üheks saatejuhiks on võetud akuutse vaimupuudega Reikop, noh, et oleks solidaarne või et kandidaatidel oleks kohe näha, kellest/millest jutt käib, aga mõnede kandidaatide taustal paistis isegi Reikop (sic!) päris kirgas kriit olevat. Jooma ajab. Ja mitte Värskat :(

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated