Wednesday 2 March 2011

Olen hiromant

Kui pakkusin, et aiva raskemaks läheb, siis ei osanud küll karta nii pikka streaki :( Aga siiski-siiski, kõik, mis juhtub, on võimalik. Eile oli ikka uskumatult, ma rõhutan, uskumatult, raske ennast välja ajada. Ilm oli pealtnäha kena ju - soe ja puha, aga enesetunne sellevõrra sitem. Pea valutas poolest päevast alates ja kere oli punnis, täiskõhutunne ei taandunud kuidagimoodi (valed asjad ja valed kogused, mis muud, ega siin ju uudiseid pole). Ei läinud väljas ka oluliselt paremaks enesetunne, pealegi selgus, et kuradi libe oli. Mingit udupihu langes ja see tõmbas korraliku jäite maha. Nii jooksingi paar tiiru ümber maja, ei julgend kaugemale minnagi, kartsin, et viimati kärvan kuskile kraavi maha :)

2,5

Päris piinlik, ei mäletagi, millal viimati selliste numbritega esinesin.

4 comments:

  1. Mind vaevab juba tükk aega küsimus, et kelle või mille eest sa nii palju jooksma pead? Infarkti ja surma eest nagu varavõitu, pekki pole sul naha all pildi järgi otsustades enam sugugi, näed välja juba nagu anatoomiaõpiku illustratsioon :D Naiste või iseenese eest siis?

    ReplyDelete
  2. Nagu Vihavald oma kunagise pruudi nooremale õele ühel pimedal ööl ütles: "Oma mõõka kardan!" :P

    A tegelikult kulub organismi harjutamiseks vist aastaid, enne kui igatsus super-size portsude ja üleliigse magusa järele ununeb. Praegu on jää, millel kõndida, ikka uskumatult õhuke, või õigemini puudub täiesti. Jõulud + aastavahetus = 7 lisakilo. Lihtne, aga kole valem.

    ReplyDelete
  3. Minu jaoks muide on alati müstiliseks jäänud, kuidas inimene suudab NII PALJU SÜÜA, et mingi krdi kahe nädalaga mitu kilo juurde võtab. Mul lihtsalt ei ole seda isukest ja terved päevad kreemikooke ka ei õgi.

    AbFab @ "kui pühade ajal kilo juurde võtab, tunneb ennast halvasti"

    Aga jooksmine on hea. Seda võib ikka teha :p

    ReplyDelete
  4. "Kahe nädalaga mitu kilo..." Proovi parem "kahe päevaga"! :P

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated