Sunday 18 April 2010

Kõva ja pehmet

tänane päev sisaldas mõlemat. Sellist "mehist" näputööd, nagu nüüdseks juba antiikseks muutnud riidekapi ukse hingedele tagasi aitamine laiaksveninud kruviaukude tamponeerimise läbi ja sealt sujuvalt edasi samade töövõtetega abi andmine nii sisemise kui ka välimise aknaraami kremoonidele ja laialikuivanud lastetooli kokkuliimimine (lady in the stress aidatud). Oli erakordselt rahuldustpakkuv üle tüki aja nisukest tisleritööd teha, olgu et vanade rapete lappimine.

Ja siis küpsetasin leiba nagu perenaine muiste. Keeruline öeldagi, kumb see paremini välja kukkus, kas klassikaline meeste- või naistetöö. Leib sai igatahes sitaks hea (jupi kabedan, kui see eelmine, mis siin lausa pildiga eksponeeritud paar posti tagasi).

Kõikide laualolnud kiusatuste kiuste suutsin siiski jooksmas ära käia. Pärast söömist oleks pidanud pikema vahe jätma ja söömise oleks ka pidanud varem katki jätma ja kõik need teised asjad, aga jookstud sain selle 7,04 km. Üle väga pika aja jälle rõhuvas enamuses päevavalgel, isegi tagasi tulles. Suurest söömisest tingituna oli algus vastumeelne ja raske, pärastiseks kosusin ära. Nii et so-so.

85,4 kg

Põlegi kõikseullem nädalivahhetus. Kergelt pääsin.

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated