Thursday 4 February 2010

Kroku -> t05h4 muusikameem

t05h4 aka onu Antons mässis mu sellesse jamasse. Kõik , kellel pretensioone peaks olema või tulema, esitage need toošale. Side lõpp.

1. Vasta all olevale kolmele küsimusele nii nagu heaks arvad. Mida põhjalikumalt, seda uhkem. Hea kui lingid jutuubi või kuhu tahes, et näidiseid kuulata saaks.

2. Anna 3-le kolmandas punktis nimetatud blogipidajale meemi “teatepulk” edasi ning teavita neid meemis osalemisest näiteks nende kommentaarilahtrisse. Või helistades kui numbrit tead. Või kolme lõdva tulbi, nukra naeratuse ja tordiga ka külla minnes.

3. Meemi saanud blogipidaja kopeerib reeglid ja lingitab talle meemiulatanud blogi ja annab tuld, nii et rägastikus tuli taga.

1. Kui sa saaksid vabalt valida kõikide maailma muusikute ja ansamblite seast, siis kes võiks sinu pulmas esineda ja millist lugu sa nende esituses kindlasti kuulda tahaks (ei pea nende enda laul olema, võivad coveri teha)?

Eesti plaadimüügitabel ütleb, et see peaks olema Toomas Anni, aga mina ütlen, et persse kõik see infantiilne estraad! Oleks siis veel Toomas Vaidoga duetti laulmas, aga ... no ikka ei :-P

Selle asemel olgu Muse ja vähemasti Starlight, kui kogu live'i ei saa. Põhjus väga lihtne - lugu ise on ju nunnu ja Muse'i live ... mnjaaa.

Küsimus 2: “Millist laulu sa iseenda matusel kuulda sooviks ja miks?”

Mul ei ole omaenda matusele praegu veel kuigi kiire, aga kui see sekeldusterohke päev kätte peaks ükskord jõudma, siis olgu seal kuskil leitud ka aken SELLE loo jaoks. Elavast peast asjale ette mõeldes oleks vist raske lohutavamat tõdemust leida oma sündmusepuhusele seisule, kui "life's a piece of shit, when You look at it, life's a laugh and death's a joke, thats true!" No ja katsugu nad, raisad, siis nutulöristamise ja tati põskedele laialimäärimise vahel naeru turtsumata jätta!!!

Küsimus 3: “Leia kolm blogijat ja põhjendades muusikavalikut seosta neid mingisuguse ansambli, plaadi või lauluga ning ulata neile teatepulk edasi.”

Nii, mina panen küll täitsa oma sisemise veendumuse järgi, justnagu kohtunik otsust langetades.

1. Daniel "purjusinimesedonniikoledad" Sepp! Noormees saab selle au osaliseks avansi korras, puhtalt tema potensiaali Eesti tulevase huumoriklassika varaselve täitmise võimekuse osas hinnates. LUGU sama surematu kui Danieli lemmikpartei. Ja ma olen nõus kergemat sorti mürki (nt. konjakit võtma), kui keegi teist selle loo enne lingi lahtikerimist ära arvas! :-)

2. Vaido Neigaus, meie kõigi suur kumiir. Tema tootemiloo ja -video olen küll paraku juba varem reetnud ... :-/ LINK sellegipoolest. Milline ülemaailme GLAVLIT on ära kastreerinud selle loo ja maha nillinud sõna "sõda"? Täieati arusaamatu. Aga nii maheda staari, nagu Vaido, puhul isegi möödapääsmatu vist sellise karmi sõna mahanudimine.


3. maret75 aka naine üksi saunas. Tema on meil Mahavok ja "Meridiaanid" Teda ja Mahavokki (mind muidugi ka!) naerdaks Hollikas kõva häälega välja, aga tegelikult on tema ja ja Mahavok ikka väga kõvad mõlemad. Ja ära ütle, et üheplaaniline või lihtne. Lõiketera vahedusega probleeme pole.

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated