Sunday 14 February 2010

Laskesuusatamisest

Siinsel peldikuseinal läbi aegade ainukesena äramärkimist leidnud laskesuusataja (Hrustaljova) tegi olümpia esimsel distantsil kohe oma miinimumprogrammi ära. Nagu tema meelehetliku pildiseeria juurest vene keelt lugeda mõistvad inimesed teada said, oli tal edaspidiseks lootust sponsoritele vaid juhul, kui olümpial vähemasti kuue hulka tuleb. Nüüd siis rahu majas, 7,5km sprindis kohe 5. koht. Oleks et siis sponsorid sõna peaksid, muidu vapral proual ajalehe tarbeks paljaksvõtt kõik puha asjata.

Ja et ei oleks ainult kiisud-kutsud-ninnu-nännu-paljad-prouad-jutt, pangem siia kirja ka kaal, mis saadud pärast öist Lucy-loksutamist.

87,6 kg

Et nagu uus põhi. t05h4, auuu?! :D

3 comments:

  1. Võidumees :) mul näitas eile 90,3. Riietega küll, aga no umbes nii ta mul ongi tegelt kogu aeg. Pärast nädalavahetuste pummelungi on dehüdratsioonist tavaliselt ikka madalam see kaal, aga no külm talv ja keha vajab kaitset madalate temperatuuride eest :)

    ReplyDelete
  2. nooh, sul on endiselt paar senti enam kasvu ja sellest tulenev võit KMI osas vabanduseks varrukast võtta. Pealgi su käed ja perse ... mis juba ära krabatud :P

    ReplyDelete
  3. Jajah, head asja peab ikka palju olema :)

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated