Sunday 22 November 2009

Halloo kosmos, siin maa!

Täna annan esimest korda selle blogi ajaloo jooksul infot "maalt", Suure-Jaanist nimelt. Siimaani on kõik postitused tehtud kodust, aga nüüd siis esimene välisreportaaž.
Üldiselt oli erakordselt edukas päev. Kuna dress oli kaasas, sain oma väikese jooksuringi (mõõtsin nüüd Maaameti X-GISis - 4,4 km) ära teha sõltumata sellest, et päris õhtuks kutsuti veel Viljandisse õe ämma-äia juurde sauna. Käisin siis enne lavale ronimist veel jooksmaski ja nii võisin endale ilma suuremate süümepiinadeta lubada pindi õlutki. Jooksmast tulles käisin kaalul -> 95,2 kg. Oujee, superluks jne! võtsin oma ühte õlut nagu mingit haruldast maiust, justnagu värsket kurki 1987. aasta aprillikuus ja käisin paar raksu laval. Õlu joodud, leilid võetud, kaal ... 95,1!!! Peaaegu oleks suurest sõõmust kohe teise pindi ka sealsamas ihusse lubanud, aga õnneks sain napilt pidama :-) See tähendab siis, et laval higistasin enam kui 600 gr jagu.

Kui nüüd homse päeva ka nii õhtusse saaks, et kolme kilo korraga otsa ei viska, siis võib vist päris kordaläinuks lugdea selle enesepiinamise järjekordse etapi. See olekski üle ma-ei-tea mitme nädala siis esimene kord, kus nädalavahetusel poolt nädala piina ühe labase söömaga korstnasse ei lase.

Peatselt siis lingin siia paar pilti ka, ühe tütrega, teise ilma. Üks illustreerimaks hetkeseisu ja teine seda, kui palju ma kaalusin selle blogi esimese postituse päeval.

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated