Sunday 8 November 2009

Nädalavahetuse rütmis

Olin täna söögiga õite tagasihoidlik. Käisin käsipalli mängimas. Hilja õhtul veel jooksmas ka (küll kasinad kolm versta ehk). Aga ikka ei suutnud eilset vahvat tulemust korrata.
*
97
*
Milles siis nüüd asi on? Ennevanasti võis käsipallisõitude puhul täheldada erakordselt soodsat mõju kehakaalu langusele - kas nüüd on siis viimased sõidud nii lüheldased olnud ja peab tunnistama, et sõit ise rohkem kaalusäästu annab kui see törtsuke käsipalli, mida neil puhkudel mängitud on? Või on ikkagi see nädalavahetuse needus puhtakujuliselt, kui ka suudan toiduga üldse mitte priisata? Ei tea. Ja eks sa katsu siis mitte morjendada lasta end sellest!
*
Jooksmisest on paras väsimus ihus (ja väga tõenäoliselt peas ikka ka) juba. Sääreluudel on põlveliigese juures mingid valusad kohad tekkinud, sellised põletikulised. Ei reageeri enam ketoprofeenile piisava ulatusega ja ega päris täpselt aru ka ei saa, MIS see, kurat, seal õige häda teeb siis!? Minu kasinate anatoomiaalaaste teadmiste juures ei oska arvatagi, millise ligamendi kinnitus seal olla võiks või on seal hoopistükkis luuümbrisesse miski väsimuseviga tekkinud. Pagan seda teab. Siis veel see õlahäda - jooksmise ajal hakkab teinekord ajama sellist imelikku valu vasakusse õlga, kuskile deltalihase taha-alla, sinna abaluu poole. Täna oli nagu selline tagasihoidlik valu algatuseks lausa südamepiirkonnas, südamest veidi nagu kõrgemal. Päris veider kohe. Jalgu pean minema näitama ortopeedile (väga tõenäoliselt ArtoSportKliinikusse, viimati saan veel Rahu Madise jutule) ja ega see liiga teeks, kui laseks perearstil ühe EKG trükkida. Saaks vähemasti rahu, kui massin miskit kurja ei näita ja järgmine kord kannataks ilma inisemata lihtsalt ära, kui mingi totter valu peaks ilmnema.

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated