Friday 20 November 2009

Kevad tuleb, varsti kirsid õides!

Käisin siin jooksmas ja kui lõpetasin, oli 20. november juba ametlikult käes. Ja väljas oli selline kena kevade, et anna aga abi! Mingid koiliblikasarnased sitikad lendavad ringi, kesköö paiku on sooja 4 kraadi ... väga muhe oli joosta. Tuuletu ilm, pilv juba tõuseb ja pimedamates kohtades, kus linna valgusreostus natuke kasinam, vilgub homse selgema ilma prognoosiks mõni tähtki. Mul pole nii lõbus vist joosta olnudki viimase 10 aasta jooksul :-) Kogu sellest ilulemisest võib igaüks vaevata järeldada, et küllap oli mul enesetunne niiheaniihea, et oli mahti kogu seda roosat romantikamöga märgata :-P
*
Aga-aga... nädalavahetus koidab :-( Jeeru-jeerum, ma näen juba oma vaimusilmas koitmas päeva, mil ma Essu-Jaanis erinevatest ulukilihahõrgutistest kapitaalse maorebendi saan... ja adjöö terve nädala rähklemine mingi labase kilokese nimel.
*
Praegu aga nautigem hetke, kuniks seda on. Mass 96,2 kg, mis siis ühtlasi tähistab ka uut põhja (mille saavutamiseks läks siis kaks nädalat. Mahavisatud aeg.)

2 comments:

  1. Ei põle veel näinud, kohe akkan uurima! Tänud naisele, kelle KMI on alla 20... Kust kuradi kohast ta üldse selliseid asju teab?

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated