Friday 13 November 2009

Viie-versta-mees

See üks kord polnudki mingi algaja õnn või uskumatu anomaalia - tänane õhtu näitas veelkord, et ma olengi võimeline 5 kilomeetrit järjepannu jooksusammul läbima ;-)
Küll oli see kole alustada ja kilomeeter enne lõppu oli ka kange tahtmine lühemaks lõigata, aga viimaks oli juba täitsa talutav. Ehkki jooksma oleks pidanud vähemasti 15 versta, et kõik see energia ära saaks kulutatud, mille suukaudne manustamine napp kolmveerand tundi enne jooksmaminekut lõpetatud sai. See on ikka kuradima uskumatu nädal - iga päev on miski söömaorgia kuskil kokku lepitud. Küll oled ise kellelgi külas ja küll trügivad külalised sulle endale koju. Selge siis, et lipiidide hulk ihus buumib.
*
Selliste vastakate mõjurite toimel sain täna kaalule numbri 98 kg
Parem, kui eilaõhtane +300gr, kuid siiski kaugel "põhjast". Mõelda vaid, et see polnudki nii ammu, kui ma unelesin siin 95st kilost :-( Lausa õudusega vaatan siin tulevate päevade peale, sest homme on järjekordsed titevarbad ja ülehomme ämma juures miski salapärane õhtusöök... Kui suudaks kuidagimoodi nädalavahetuse üle elada nii, et sada täis ei viska!

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated