Thursday 17 December 2009

???

Väike hirm on juba sees, et mis sellest tänasest õhtust küll saada võib. Et mis õõvastavaid üllatusi see kaal täna võtab pakkuda?

Proovisin õhtuse söömise selle valguses mõistuse piirides hoida. Tegin peamiselt toorele põhjale salati paprikast, redisest, porrust, lambaninasalatist, Ahja juustust ja toorsuitsu seaseljafileest. Natuke oliiviõli ka, mida naabrid Kreetalt tõid, kuna teadsid mind oliiviõli osas nõudliku olevat. Pilt on tehtud poolpimedas abitu aparaadiga, sestap' ei annagi õiget ettekujutust, aga maitses küll taevalikult. Proua tehtud leib (esimene siin majas) oli salatile täiesti võrdväärseks komplimendiks.


Eilne käsipall, mida sai mõned minutid rohkem, kui viimasel ajal tavaks, on jätnud ka koleda jälje. Paar ekstra muhku ja marrastust, valusad lihased kokkupõrgetest, tugijala kand on kuidagimoodi valusaks saanud ja mida kõike veel. Nagu oleks sporti teinud ;-) Tippsport ei ole ikka vanameestele.

Tänase päeva liigutamine on koosnenud ca kilomeetrisest jalutuskäigust, mille käigus (ilmselt, no kust siis veel?) hankisin peavalu ja Lucy sõtkumisest, mida siin on olnud kokku ehk 450-500 kcal ulatuses, aga paraku neljas erinevas jupis. Niimoodi väikeste tõmblustena pole sellel muidugi üldse mingit märkimisväärset mõju, sest eks seda aeroobset tööd peaks vähemasti pool tundi jutti tegema, et rasvapõletamine algaks. Aga no mis sa teed ära, kui rohkem ei viitsi. Sõnaga, mul on räme kopp ees ja sahk taga juba sellest arktikast, tahan seda vananaistesuve tagasi, mis meil siin veel nädala eest nii kenasti jooksmas laskis käia! Ma juba kujutan õudusega ette, et kui peaksingi jälle jooksma pääsema, siis on esimesed korrad hullemad kui purgatoorium...

Praegu aga mass 93,8 kg

2 comments:

  1. Kust sa võtad, et 400-500kcal kulutasid? Mina (no muidugi oma armetu tempo ja intensiivsusega) kulutan 45 minutise väntamisega ca 250 kcal. Nii mu masin mulle ütleb. Masin võib siia- või sinnapoole muidugi valetada, aga selline on ka tavalise tunniajalise rattasõidu kalorihinnang.

    ReplyDelete
  2. Proovi pulsikella. Minul kulub niisama aeledes ka tunniga ligemale 200 kcal. Rattaga, kui suudaks tund aega hoida pulsi 140 peal, saaks 600-700 kätte lahedasti. Joostes 40 minutiga ~450 kcal. Nii ta koguneb. Mul võistkonnas üks käli, kes suviti usinasti jalgratast sõidab rahvavõistlustel, ütles, et tema teeb kodus veloergomeetriga tunnis 800 kcal ja ma täitsa usun teda.

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated