Thursday 24 December 2009

Kurvad uudised.

Kaal kasvab. Äsja suurte ovatsioonidega väljakuulutatud uus "põhi" on jäänud kaugele ja sügavale justkui Baikali põhi. Ronid kaalule ja mõtled, et purjus olin või astusin ainult ühe jalaga kaalu peale, et selliseid numbreid kirja panin? Ja see paljukardetud jõulusööma pole veel kättegi jõudnud! Herrajumala!
92,1 kg
Jooksin täna üksi, ilm oli kena, just-just hakanud külmetama selle päevase sula pealt. Lonkisin siis vaikse krabinaga ja enne pööret järve ääres hakkasin tahtmatult heietama omaette, et küll on ikka kena ilm, täitsa tuuletu ja puha. Sitta ta oli! Pöörasin otsa ringi ja kodu poole tulles puhus päris kenasti, otse kurguauku. Eriti dramaatiline näide sellest, kuidas sa taganttuult kohe üldse ei taju ega tahagi tajuda. Ma üks 800 meetrit jõudsin seal "tuulevaikuses" mõnuleda. Tagasi tulles sain aru küll, kuidas see enesepettus mul võimalikuks sai - selle reetliku 800 meetri lõpuks vajus tuul nii vähehaaval ära kuni nullini, et mõni ime, kui ma selle taganttuule salajast ligihiilimist ei märganud :-/ A' mõni mõis, tuul või mitte, ilm oli ikka soodne. Plaan oli tasakesi joosta, aga ikka kukkus välja törts kiiremini kui eile naabrimehega lobisedes. 40.15
Homme tuleb siis tõeline "Tammekännu mehisuses proov" - kas saan normaalsete toidukogustega hommikusse või mitte ... Päeval tuleb jooksmas ka ära käia. Kuna kapsad on valmis, metsseakints marinaadis (ainult kõrveta pealt ära ja jäta ahju vaikselt hauduma), piparkoogid valmis, kõrvitsasalatid-seened-pohlamoosid olemas, siis on lootust ka see tunnike näpistada.

1 comment:

Even dirty talking is tolerated