Saturday 12 December 2009

Otsereportaaž

Nädalivahetus on jubetuma mürrinaga käuma lännu' - lapse vana-vanatädi käis külas ja sel puhul sai tavapärane hommikusöök lisa toorjuustukoogi näol. Ise tegin ja nii kuradi hea sai, et tarvitasin kohe ära kaks sellist maamehe lahke käega lõigatud rammusat sektorit. Ei seganud siin ka see, et toorjuustu osa oli vedel ja lödi nagu "Kaalust alla" saate võtan-kaalus-juurde-Andrus ;-) See morsk meeldib ju naistele ikka, vaatamata oma õrjetule ihule, miks siis minu kook ei pidanud mulle mokkamööda olema?! /digestiivküpsisepuru võiga põhjaks, toorjuustu-fruktoosi-vahukooresegu katteks ja vahepeal kompotimaasikad segamini mu oma põldmarjamoosiga. Põldmarjad korjatud ka oma väikese valge pekise käega Tika kruusaagu veerelt/
Kikukene on ka Davosis veel pildi peal 2 km vaheajas. Lemps võtab aga Toomas-Uba-nimelisi mitteametlikke "paneme stopperi siit kännu juurest käima!" vaheaegu. Peaks Kiku poodiumile pääsema, tuleb Lempsil raudselt ära. Parem kui tantra-seks. Kätt külge ei pane, aga the big O nii võimas ja purustav, justnagu tõmbaks keegi vaakumpumbaga selgroo tühjaks :-D Hoian Kikule pöialt, siis saab otseetris kuulda, kuida Lemps erutust varjata üritab.
*
Paganas, teleka panin siis alles käima, kui kõik oli möödas, Lempsul oli juba esimene suitsgi tehtud pärast "seda" :-P Kiku oli muidugi tubli, Kuuse kallal aasimine seda ei muuda.
*
Kuna õhtuks oli planeeritud küllaminek ja nuumamisprogramm Marokopäraste hõrgutistega, siis tegin oma jooksu enne ära. Suhteliselt hädiselt see ju läks, aga olulisem on, et ikka läks. 17 jooksu järjest, ei ühtegi auku, isegi mitte käsipalli pärast! Nuumamisprogrammi üritasin nurjata ohtra vee joomisega, põie rebenemine polnud ühel hetkel kaugel, aga K-K tehtud kaste (lammas-rosin-dattel-safran-kurukum-jne) oli .... eee ... liiga hea.
*
Ahjaa, kõige tähtsam ka - mass, fikseritud ENNE sööma-jooma minekut, muidugi, oli 92,6 kg. Uus põhi.

1 comment:

  1. Oeh, maivõi, nautisin sinu Lempsi O-elamuse kirjeldust täiega. Ten points, nii Lempsile kui sulle!

    Loen, neelan sülge su söögikirjelduste peale ja pean tõdema, et halbades harjumustes on ka palju meeldivat...

    Minu nädalavahetuse pidusöögi menüü oli hoopis midagi muud. Teadsin seda ette, mis selles tõsises maaperes külalistele pakutakse. Vennaihu hapukapsastega, rosolje, heeringas, kotletid, täidetud munad... jne. EI PEA ju kõike ega palju sööma, aga mis sa seal pika laua taga ikka muud teed. Ja mingil veinilimpsiminel ei ole sellise toidu kõrval enam mingit mõtet, ainult va haljas viin suudab selle maotäie hulgas veel mingit mõnusat suminat korraldada. Tegelikult olid jutud lahedad ja inimesed toredad, nii et tühja kah sest liigsöömisest. Kuigi oleksin seda pattu parema meelega teinud hõrgumas "lammas-rosin-dattel..jne"- stiilis. Aga vot niisugused ongi meie toitumistavade juured, mis siin imestada tagajärgede üle.

    Võtan praegu hoogu vigade paranduseks ehk kõndima minekuks. Mees oli oma tiiru juba kella kaheksa ajal ära teinud, kui mina veel teist külge keerasin. Nüüd valmistub ujulasse minekuks. Ta nimelt kaalus ennast külas täis kõhuga ja sai teadagi, mis tulemuse. See teda nüüd tagant torgibki. Mina täna hommikul ei kaalunud üldse ja tavaliselt kaalun ennast hommikul tühja kõhuga, ei ole mulle ülearust stressi vaja. Niigi kole number vaatab vastu...

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated