Wednesday 16 December 2009

Uued mõnud

Ilm on õues ikka päris jahe. Ei lähe päeval ka oluliselt soojemaks ja nii tulebki oma õhtused kaloripõletamised teha toas.
Eilsest rattasõidust on perse nii valus, nagu oleks mul Angeli duširuumis seep maha kukkunud. Ja mitte ainult ühe korra ... :-O Päris "huvitav", mis tundmused mu ihus homme hommikuks on, kui ka tänase sõidu piin ennast paremini näitama hakkab. Pole mu kann ka muidu teab-mis rattasadula sõber, aga selle rõvedusega ei käi ta teps mitte kokku. Kogu see kiunumine tähendab üksnes seda, et ma ei jõudnud ka täna ergomeetrile natukenegi mõistusepärasema sadula installeerimiseni.

Rattasõidu dünaamika on siis selline, et algatuseks kääksutan seda piinapinki 40 minutit seal kuskil 140 bpm juures ja sealt edasi 20 minutit 100-110 bpm. Eile ei saanud pihta, mis tempo ja -koormusega alustada ja nii läks jupp aega, enne kui pulsi üles sain. Täna sain kohe kenasti pumba popsuma ja sain õiges tempos hoitud ka. Energiakulu oli ka vastavalt suurem. Aga kasu on sellest justnagu vähem kui jooksmisest. Mass oli äsja 93,3 kg, ehk siis paarsada grammi tõusu.

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated