Monday 11 January 2010

Meteo vol 3

No kust pagana kohast seda niisket õhku nüüd täna päeva esimeses pooles välja viskas? Hommikust saadik oli sihukene udu, et anna aga olla! Öösel oli pakast ~20 pügalat, nii et mul isegi lukusüdamik korraliku külmasilla moodustas ukse sees :-/

No ja otse loomulikult läksid siis kõik asjad terve ilma pääl täiesti lootusetult härma. Päris härma. Sellest siis paar pilti ka siia muidu peamiselt pekitekstipõhisesse ajaveebi.









Ühegi kaadri võtmiseks ei pidanud ma koduuksest üle viie meetri eemalduma. Tegin neid vana seebikarbiga, mis klõussappis välku kasutada ei lase ja üldse valguse suhtes maru pirtsakas on. Pärast mõtlesin, et osadele asjadele oleks pidanud käsitsi mingi tahmase tahvli taha sättima, oleks ehk pildigi saanud. Nüüd jäi hulka hingematvaid kaadreid lihtsalt oma kujutlustesse, sest see aparaat ei suutnud härmatist lumvalgel taustal ilma kontrastse päiksevalguseta püüda. Viimasel pildil oleva objekti äratundjale (no et mis asi see seal härmatisekesta sees on) eripreemiaks purk värsket õuna-ingverimoosi, mis toimetatakse kohale Smartposti pakiautomaadiga.

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated