Tuesday 26 January 2010

Raske-raske, kaske-kaske...!

Täna oli küllaltki põnev päev, aga sellest ehk teine kord.

Kuna nüüd käsipalli pole sel' nädalal ette näha, siis saab Lucy tõenäoliselt rohkem valu kui seni viimaste nädalate sees. Mul tagumik juba tulitab ette, raisk. Ei sobi see rattasadul minu lohmaka tagumendiga kuidagimood kokku, aga midagi pole parata, vähemalt kolmveerandtunnikese peab seda istet seal „koorima“, muidu on kehamass varsti jälle kosmiline. Üks tähelepanek on küll senistest veloergomeetrisõitudest – puki peal on see kalorikulutus ikka rämeda enesesundimisega seotud, joostes tuleb nagu lihtsamalt. Isegi linti mööda joostes ei ole nii kanget tahtmist kohe pooleli jätta. Eile oli hea näide – hirmus raske oli joosta, keha nagu tõrkus kohe selle piinamise vastu ja ajas liitrite kaupa higi välja, aga ikkag toksisin ära oma kuus-koma-midagi kilti. Ratta seljas oleks teinud jälle vahepeatusi ja muud vigurit, et aeg lõbusamalt läheks. Pulss ronis ka eilse raske mineku kinnituseks muudkui ülesmäge. Tegin seal küll sügavama hingamise ja sugereerimisega katset pulssi alla suruda, aga ei muffigi, ikka lõpetasin 166 bpm peal :-( Millest see pikka hala? Aga ikka sellest, et ei viitsi ratta otsa ronida...

No mis te arvate? PERSE VALUTAB! 3x20 minutit, -700 kcal ja ei mingit enesetunde upgrade'i. Käisin enne Lucy väsitamist kaalu peal, mis oli ilmne viga. Küll on kole halva tujuga rähelda seal ratta seljas.

Vahepalaks viide spordiproua pildiseeriale
Igasuguse huvi puudumise tõttu jätaks proua, kui sellise, kommentaarimata, aga fotograaf on seal olnud küll üks fantaasiavaene ja odav kiimleja. Aga võibolla selle amtöörliku valguse ja -taustaga ongi tahetud rõhutada proua loomulikkust - no et pole fotšopitud ega sirgemaks lõigatud või siis rinnust lopsakamaks silikoonitatud? Ega vist, odav on odav, kunstiks seda ei mõtle. Isegi Viljandi Tuleviku groupie'de fännikalender oli paremini pildistatud. Proua rasvatuks lihvitud kehast oleks väikesegi valgusega mängimise abil saanud üht-teist pildistada. Aga see selleks. Et Hrustaljova kõikidele mehepoegadele rohkem centerfold'iväärilisena tunduks, vaadake vastukaaluks imeilusat Donatellat (nõrganärviiste rangelt keelatud!).

Mass 92,3 kg.
Kuradikukeseenakastejakeedkartulidennelehttaignapirukat!!!

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated