Sunday 17 January 2010

Nädalilõpp pihupalli seltsis

ESL Jõud lahtised meistrivõitlused pihupallis leidsid seekord aset Viljandis (üllatus-üllatus, kuuendat korda järjest).

Makrotasandil tähendas see nelja võistkonda (juuresoleval -> pildil üks neist*) ja selle hooaja esimest trofeed üliauhinnalise kolmanda koha bronks-auuraha (nagu kirjutati kord minu vana-vana-vanaonule Saarde Põllumeeste Seltsi poolt antud "auu-kirjale kõrge tasemega päewapildi-tööde eest", bronks-auuraha oli Vene Mesilastepidajate Seltsi oma sealjuures ;-)) näol, mikrotasandil hulgivigastusi minu valgel aadellikul ihul.

<- sealpool siis Vene Mesilastepidajate Seltsi medalid täies komplektis :-) * Kõige positiivsemana tuleb märkida, et üsna suure tõenäosusega ei jää väga efektseid sinikaid minu vasaku sarna kollisioonist Viljandi Spordihoone kanada vahtrast põrandalaudisega ning vasaku silmaaugu samaväärsest põkkumisest ühe tartlase ülajäsemega. Muud muljutised ja põrutused pealekauba, tunne on, nagu oleks vähemasti kitsarööpmelise rongi alla jäänud. Miniseelikut ei saa vist päris mitu nädalat nüüd kanda ;-) Sõnaga, küll olid lustlikud päevad täis meelelahutust ja kehakultuuri.

Eileõhtuse tegelikult ärajäänud kaalumise imaginaarse tulemi saame varemgikasutatud lineaarse interpoleerimise meetodil reedest ning tänast resultaati "poolustena" kasutades.

Täna siis 92,4 kg, eilseks rehkendame ... eeee ... mmmmmm ..... 92,6 kg

* pildid tegi Meelis "vanahabe" Heli

No comments:

Post a Comment

Even dirty talking is tolerated