Monday 18 January 2010

Taastusravi

toimus täna Arigatos, kontrollitud tingimustes. Hea soe tuba, tempot saab nupust sättida ja odomeeter tiksub kogu aeg silma all. Soe dušš ja saun pealekauba.

Jooksin oma 45 minutit ära, ehkki vahepeal oli kange tahtmine nädalavahetusele viidates pooleli jätta. Kuus kilti tuli kätte 39.17ga, lõpuks oli odomeetril 6,8 km, not bääd äd ool.

Päris veider oli seal vaadata bodybump'i trenni. Üks pisike puhvis lihasega plika vehkeleb ees ja siis kari vedelaid takkajärgi. Mitu meest paistis jõusaali kätte, üks mõistmatuma näoga kui teine, kordused jäid üha aeglasemateks ja kerkisid aina madalamale .. ;-) Ilmselgelt ka treeneri viga, et laseb esimesi kordi trennis ringi unistavatel meestel liiga palju litreid kangi peale panna. Arulagedatest meestest endist ärme parem räägigi. Ma ise kooleks ära ka palja harjavarrega võimlemise kätte.

Kodus kaal 91 kg

Homses programmis jälle pihupall! Seekord minu "kodumäng", Kiili spordihoones :-P

3 comments:

  1. Aga mulle meeldib BodyBump ;) Kuigi viimasel ajal leian end rohkem spinningusaalis...
    Ja tegelikult ma küll usun, et ka selles "teie" klubi BB treeningus treener jagab soovitusi, millal raskusi vähendada ja millal võiks suurendada jms. Aga eks soovituste kuulamine ole ikka kahe kõrva vahel kinni ;) Ja no mehed... naistreeneri ees... kuulavad vä? :D

    ReplyDelete
  2. Oooh, mu naabrimees rääkis hoopis, et kui tema oma sõbraga sellest Les Millsi vaimuvälgatusel põhinevas trennis käis, siis seesama väheldast kasvu tüdruk oli tahtnud neid tõsimeeli teise ilma ajada. Eks nad, tolad, olid ka omale "mehelikud" kangid laadinud ja kippusid ära lõppema enne trenni lõppu (olid vist lausa nurka maha istunud), aga siis oli see muskulatuure fuuria neile peale karjunud nagu Ameerika sõjafilmi kõige rämedam drill sergeant "minu trennis ei anta alla!!!!" :-P Vaesed poisid olid tõsimeeli kartnud, et järsku saavad veel selle väikese vägilase käest kangilitriga pikki peakolusid ja olidki ennast edasi rebestanud :-D

    Aga tegelikult mulle see treener kui selline vähemasti eemalt vaadates meeldis. Lühikese naise peal on suur lihasmass veel eriti hästi silmatav. Väike sidekude ka, mida ei ole ainult hiinakapsa ja soolata keedetud kanafilee söömisega maha näljutatud - nii ei ole keha mingi kole kandiline anaoomiapreparaat. Seda, kuidas ta treenerina on või ennast üleval peab, ma väga teada ei tahagi. Kui mul rühmatrenni vaja minna on, siis seda tehakse ühe sellise väheldasema palliga 20X40m väljakul, kus mõlemas otsas on 2X3m väravad, mitte kuskil peeglitega saalis, vars pihus.
    Aga need paar vaest meesisendit, kellest see keskustelu algas, olid seal eile õhtul ikka hädas. Väsimuse foonil paistsid nad veel eriti desorienteeritud, uimerdasid ringi, jõudmata tempot pidada või ka kordusi täis teha. Karta on, et see oli esimese kõrval ühtlasi ka viimane kord neile härradele sellesse trenni sattuda ;-) Ja kui nende käest küsida, siis on kõiges süüdi ... otse loomulikult treener! Meeste kulamishuvi naistreeneri ees on üks aspekt, aga seal on ju terve kari naisi trenni tegemas ka. Üks normaalne kukeke peab kekutama ju ikka kõikide tibude ees.

    PS: ja palun pilti ka ratta seljas kandiliseks aetud reie nelipealihasest! Soovitavalt kohe peale trenni pildistatut, siis on veri lihases ja maht suur. :-D

    ReplyDelete

Even dirty talking is tolerated